fbpx

Over ons

Bij De Ortho Bussum geloven we dat een stralende glimlach de kracht heeft om levens te veranderen. Onze toegewijde tandarts voor orthodontie, Drs. W.J. Kolkert en zijn team, staan klaar om jou te begeleiden op je orthodontische reis en je te helpen een gezonde en zelfverzekerde glimlach te bereiken.

Met meer dan 10+ jaar ervaring en een passie voor het vak, heeft Drs. W.J. Kolkert een reputatie opgebouwd als een vriendelijke en vakkundige tandarts voor orthodontie. Hij begrijpt dat elke patiënt uniek is en streeft ernaar om een persoonlijke benadering te bieden die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Bij De Ortho zijn we gespecialiseerd in het bieden van orthodontische oplossingen voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om het rechtzetten van scheve tanden, het corrigeren van een overbeet of het verbeteren van de algehele uitlijning van het gebit, wij hebben de expertise en technologie in huis om je te helpen.

We werken met geavanceerde technologieën, waaronder Invisalign, Spark-beugels en traditionele slotjesbeugels, om effectieve en gepersonaliseerde behandelingen te bieden. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van orthodontie, zodat we je de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Bij De Ortho streven we naar een prettige en comfortabele ervaring voor onze patiënten. Ons team van drie assistentes staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen tijdens elke stap van de behandeling. We begrijpen dat orthodontische zorg een proces is en dat regelmatige controles essentieel zijn. Daarom bieden we zowel klinische controles als digitale monitoring aan, zodat we je voortgang nauwlettend kunnen volgen.

We zijn trots op onze adviserende rol binnen de orthodontische branche. Drs. W.J. Kolkert deelt zijn kennis met collega-tandartsen en orthodontisten in opleiding door middel van masterclasses en clinics. Op die manier blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we onze patiënten de meest geavanceerde zorg bieden.

Bij De Ortho begrijpen we dat elke glimlach een verhaal heeft. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van jouw verhaal en je kunnen helpen om een gezonde en zelfverzekerde glimlach te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis virtueel consult en ontdek hoe we je kunnen helpen stralen!