fbpx

Het team

Bij De Ortho vormen wij een hecht en gepassioneerd team dat klaar staat om jou de best mogelijke orthodontische zorg te bieden. Ons team bestaat uit een ervaren tandarts voor orthodontie, Drs. W.J. Kolkert, en drie toegewijde assistentes.

Drs. W.J. Kolkert is een vriendelijke en vakkundige tandarts voor orthodontie met meer dan 15 jaar ervaring. Hij is gepassioneerd over zijn vak en streeft ernaar om elke patiënt een persoonlijke benadering te bieden. Met zijn expertise en deskundigheid begeleidt hij je stap voor stap tijdens je orthodontische reis.

Onze assistentes zijn de ruggengraat van ons team en speken een cruciale rol. Samen bieden wij zorg en ondersteuning aan onze patiënten. Ze zijn warm, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Hun professionaliteit en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke afspraak bij De Ortho soepel verloopt.

Samen vormen we een hecht team dat zich inzet voor het bereiken van uitstekende resultaten en het creëren van een positieve orthodontische ervaring voor onze patiënten. We hechten waarde aan open communicatie, zodat je je altijd op je gemak voelt en al je vragen beantwoord worden.

Bij De Ortho kun je rekenen op een team dat toegewijd is aan jouw gezondheid, comfort en tevredenheid. We zijn enthousiast om je te ontmoeten en je te begeleiden op je weg naar een stralende glimlach.

W.J. Kolkert

Drs. W.J. Kolkert

Aysenur

Aysenur

Cynthia

Cynthia

Natasja

Melissa