fbpx

Slotjesbeugel

Krijg een stralende glimlach met een doorzichtige slotjesbeugel. Keramische brackets in de kleur van je tanden voor een subtiele look. Of kies voor Invisalign met onzichtbare bitjes. Gratis virtueel consult beschikbaar. Neem contact op voor een perfecte lach.

Dental monitoring

Smile design

Facial driven orthodontics

3D printing

Artificial Inteligence

Recensies

Door jarenlange ervaring weet de Ortho zijn kennis en vaardigheden vakkundig toe te passen in de praktijk.
Marja de Leur
Lees verder
Hele prettige ervaring. Rustig, schoon, alles wordt heel duidelijk uitgelegd, je hoeft niet in dat vieze spul te happen, zij werken met moderne 3d scan, ik werd heel snel en kundig geholpen. Echt een fijne ervaring!
Danny Haan
Lees verder
Mijn tandarts verwees me door naar De Ortho in Bussum. Prettige en vriendelijk, erg vakkundig en fijne persoonlijke begeleiding. Ze houden de ontwikkelingen van je gebit goed in de gaten.
Min Li
Lees verder
Recommended! Zowel receptioniste als tandarts waren professioneel en vriendelijk. Alles werd duidelijk uitgelegd!

Waarom De Ortho?

W.J. Kolkert

Hoe werkt het?

Tijdens een virtueel consult bespreken we jouw wensen en beoordelen we de haalbaarheid van de behandeling.
We verzamelen gedetailleerde gegevens, zoals röntgenfoto’s en 3D print van je gebit, voor een grondige analyse.
Samen met onze tandarts bespreken we het behandelplan, waarbij we jouw specifieke behoeften en doelen in overweging nemen.
De beugel wordt zorgvuldig geplaatst, waarbij we ervoor zorgen dat deze comfortabel zit en optimale correctie biedt.

We plannen regelmatige controles in onze kliniek, waarbij we ook digitale monitoring gebruiken om je voortgang op afstand te volgen.

Na het bereiken van het gewenste resultaat, verwijderen we de beugel op een veilige en efficiënte manier.

Nacontroles zorgen ervoor dat je glimlach stabiel blijft en eventuele retentieapparaten worden aangepast indien nodig.

Doorzichtige slotjesbeugel

Op zoek naar een doorzichtige slotjesbeugel? Dan is de keramische beugel met witte slotjes een goede optie. Bij de keramische beugel is de kleur van de slotjes – ook wel brackets genoemd – identiek aan de natuurlijke tandkleur. De blokjes vallen hierdoor minder op. De draad die horizontaal door de beugel loopt, is meestal wel ijzerkleurig. Deze doorzichtige blokjesbeugel is voor zowel volwassenen als kinderen geschikt. Liever geen slotjes aan de voor- of achterkant van de tanden? Kies dan voor een Invisalign beugel, bestaande uit doorzichtige bitjes die de tanden en kiezen corrigeren.

Ander soort slotjesbeugel

  • Slimme slotjesbeugel. Een standaard slotjesbeugel heeft elastiekjes om de slotjes. Bij de slimme slotjesbeugel worden de elastiekjes vervangen voor klepjes. Het voordeel van de klepjes is dat het beter is voor de mondhygiëne. Door de gelijkmatige en voortdurende kracht van de correctie kan de behandelduur verkort worden.

Kosten doorzichtige slotjesbeugel

De kosten van een doorzichtige slotjesbeugel zijn afhankelijk van de ernst van de situatie, of er een chirurgische ingreep nodig is voor de kaken en hoelang de slotjesbeugel gedragen moet worden. Voor een goede prijsindicatie kun je het beste ons tarievenoverzicht bekijken.

Wanneer heb je een slotjesbeugel nodig?

  • Als de tanden en kiezen scheef staan en je dit graag wil verhelpen;
  • Er spraakproblemen, gebitsslijtage, pijnlijke kaakgewrichten, tandbederf en tandvleesproblemen veroorzaakt worden door de stand van de tanden;
  • De onder- en bovenkaak een verkeerde stand hebben en niet goed op elkaar passen (overbeet of onderbeet);
  • Nieuwe tanden niet goed door kunnen komen door ruimtegebrek in het gebit;
  • Er iets niet goed is gegaan tijdens de aanleg van de tanden en kiezen. Dit kan de vorm zijn of het ontbreken van enkele tanden.

Meer weten over een doorzichtige slotjesbeugel voor kinderen en volwassenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden! Wil je direct een beugel laten aanmeten? Plan dan een virtueel consult in via de button.